Despre Noi

Firma noastra executa Broderie industriala in sistem lohn, precum si comenzi interne conform specificatiilor clientului. Va mai oferim deasemeni decupari laser, personalizari prin broderie sau termotransfer si lasergravura.

Pentru informatii sau comenzi contactati-ne la tel.: 0745.680.324 sau e-mail: brodmarconf@hotmail.com si office@brodmar.ro

Va oferim un inalt grad de profesionalism, experienta indelungata in domeniu si promitem ca vom trata comenzile dv. cu multa atentie, seriozitate si responabilitate.

Promitem sa nu ne angajam in ceea ce nu putem face atat din punct de vedere tehnologic cit si din punct de vedere al termenelor de livrare.
Seriozitatea este cuvantul nostru de ordine!

Portofoliul nostru de produse si servicii cuprinde:

  • Broderii pe produse semifabricate: buzunare, spatii, maneci, executie interfazica pentru firmele de confectii textile care executa comenzi lohn sau comenzi interne.
  • Broderie aplicata atat pe semifabricate cat si pe produse finite sub forma de patch-uri brodate sau laserate.
  • Laseraturi si gravari prin laser, produse incolate si termotransfer cu materiale de diverse culori si reflectorizante.
  • Broderii pe produse finite: tricouri, sepci, camasi, geci, hanorace, realizate pentru firmele de publicitate si clienti directi.
  • Embleme brodate sau prin termotransfer, gravura laser, pentru firmele de paza, IGSU, Jandarmerie, Politie, Pompieri, Salvare, Armata.